Välj en sida

TRÄGOLV TILL LÅGA PRISER

GOLVGROSS

 

Välkomna till Torkat Trägolv och vår sida Golvgross. Golvgross är platsen där du hittar trägolv till låga priser. Vi jobbar endast med kvalitets leverantörer och på denna sida hittar du våra utförsäljningar och kampanjer på parkett och massiva golv. Med Sveriges största lager av massiva trägolv, ett fint showroom och stor kunskap om trägolv ser vi fram mot att ni kontaktar oss för ert nästa projekt. Vi vill att ni får rätt golv till rätt pris. 

TRÄGOLV TILL LÅGA PRISER

Våra priser är kraftigt nedsatta jämfört med ordinarie pris. Välj de produkter som du är intresserad av och skicka in en offert. Vi återkommer inom en dag via mejl eller telefon.

Visar alla 14 resultat

HITTAR DU INGET SOM PASSAR?

Vår huvud sida heter ttgolv.se. Här hittar du hela vårat sortiment. Vi har allt du behöver oavsett om du ska behandla ett gammalt golv eller köpa ett nytt trägolv. Här visar vi även hela Haros sortiment av parkett och designgolv.

Varukorg

VI KAN TRÄGOLV

Vår huvud sida heter ttgolv.se. Här hittar du hela vårat sortiment. Vi har allt du behöver oavsett om du ska behandla ett gammalt golv eller köpa ett nytt trägolv. Vi har även hela Haros sortiment av parkett och designgolv.

HITTA INSPIRATION

KOMMER DET ATT SE BRA UT?

BARA BÄSTA VIRKET

I tillverkningen väljer man ut den bästa delen av stammen för att få ut de olika dimensionerna. När det kommer till furu och gran så använder man virke från senvuxet trä. Här pratar man om att trädet ska växa långsamt för att bli kompaktare och mer motståndskraftigt. Ett tecken på detta är att årsringarna ligger nära varandra.

FJÄDRDRAR & NOTER

Massiva trägolv är spontade. Med det menar vi att golvplankan har en not och en fjäder. Om du vill läsa mer om hur golvet ska läggas så går ni in på fliken instruktioner.

STABILLT OCH GENUINT

Massiva trägolv är oftast tjockare och mer solida än vanliga parkettgolv och ger därför en mer homogen känsla när man går på det. Det gör även att man kan strukturborsta ytan hårdare vilket ger ett större djup och en tydligare struktur.

LÅNG LIVSLÄNGD

Golvet ger även utrymme för fler slipningar och har därför väldigt lång livslängd. Massiva trägolv ska fästas i underlaget, om det inte är möjligt så får man välja ett parkettgolv.